You are here

Belægning

Belægning

Få belægning i haven i høj kvalitet

Skal der lægges en ny vej i din have? Så står vi parate til at løfte opgaven. Anlægsbossen har mange års erfaring med opsætning af belægning med fliser og klarer alt fra terrasser, udendørs trapper til belægning af indkørsel.

Stort udvalg af holdbart materiale

Vi hjælper dig gerne med råd og inspiration til valg af materialet. Natursten er kun en af de mange muligheder der findes til belægning med fliser. Natursten er et godt valg til udendørs belægning, da de med deres frostsikkerhed kan holde til alle årstider og vejrforhold.

Men beton, granit, tegl eller SF sten kan også komme i betragtning, derudover anlægger vi også grusstier og kan hjælpe med andre løse belægninger. Det er kun fantasien, der sætter grænsen og vi gå meget op i at finde den perfekte løsning til netop dit behov.

Vi arbejder grundigt og lægger belægningen akkurat, så det ikke synker ind med tiden og du kan få glæde af din indkørsel, trappe eller vej i haven i mange år.

Du er velkommen til at kontakte os på tlf.: 26 27 66 00 for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med belægning i haven. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud.