You are here

Brolægning København

Brolægning København

Industrivirksomheder, erhverv eller private kan have behov for en brolægning København, som Anlægsbossen anlægger.  

I gamle dage var en brolægger en, der satte brosten og natursten på vejarealer. Det er det sådan set også i dag. I dag er erhvervet hovedsageligt forbundet med granitarbejde og mange får brolagt deres terrasse med små eller store granitsten. Anlægsbossen sørger for brolægning København og brolægning Roskilde, så giv blot udtryk for dit behov, så kan vi anlægge eksempelvis granitsten, fliser eller kantsten. 

Har du brug for Anlægsgartner Roskilde, kan du læse mere her.                                                             

Vi bygger bro

Der kan være mange forskellige ønsker til en brolægger, hos både den offentlige institution og private familie. Det handler om at lægge den bedste løsning for de fødder, som betræder pladsen og samtidig skabe et æstetisk udtryk for øjnene, der ser på det. Granit er kendetegnet ved at det aldrig forgår og bliver i nogens øjne, kun flottere med tiden. Vi har haft kunder der har behov for at anlægge halvt brosten og halvt kvadratiske granitsten for at skabe det helt rigtige og for slidsikkerhed. Her skal det ses som sikkerhed om vinteren, da nogle brosten kan risikere at blive ekstra glatte, når sneen falder, hvor man står mere solidt på bredere og mere flade sten.

Vores Brolægning København

Hos Anlægsbossen forsøger vi at dygtiggøre os løbende og nyder de udfordringer, kundernes ønsker kan give. Det er vigtigt for os, at vores kunder står tilbage med et resultat, der både tilfredsstiller og overrasker. Vi er service minded og går efter at frembringe et smil, når materialer og anlægning går op i en højere enhed. En brolægger fra Anlægsbossen sætter præg på dit areal med sit arbejde.

Kontakt os på 26276600 med spørgsmål eller få et uforpligtende tilbud.