You are here

Fældning af træer

Fældning af træer

Et træ der har vokset sig for stort kan både være irriterende og til fare for dig selv og dine omgivelser. Det kan skygge for solens stråler og vælte ned over dit hustag, den dag en kraftig storm sætter ind. Men det kræver præcision, erfaring og omtanke at fælde store træer, så hverken mennesker eller omkringliggende huse kommer til skade.

Hos Anlægsbossen har vi mange års erfaring med at udføre træfældning på den mest hensigtsmæssige og sikre måde. Vores professionelle topkapper har de helt rette forudsætninger for at tage sig af dit træ, hvad enten du ønsker det beskåret lidt eller fuldstændig fjernet fra jordens overflade. Træet fældes kun med det rigtige værktøj, og din græsplæne efterlades fuldstændig opryddet.

Fældning af træer København

Hovedstaden er fyldt med gamle træer, der nemt kan vælte i det næste stormvejr. Derfor rykker Anlægsbossen gerne ud med vores topkaprer, hvad enten du bor i Vanløse, på Østerbro eller på Amager. Vi er også din gartner Roskilde.

Vi sørger for, at du får dine træer fældet på lige den måde, du måtte ønske. På denne måde skaber vi tryghed for de mange af vores kunder, der nok holder meget af træer, men gerne selv vil bestemme hvor store, de skal vokse sig.

Kontakt Anlægsbossen på telefon 26 27 66 00 for mere information eller et uforpligtende tilbud på fældning af træer.