You are here

LÆGNING AF FLISER

Lægning af fliser

Anlægsbossen sørger for din professionelle oplægning af fliser.

Vi anlægger i alle former for sten og rådgiver dig igennem, såfremt du har et lille have areal, som du ønsker at lægge an selv. Det handler om at få et soklidt og lige underlag, med tilpas grus, til at fliserne ikke knækker. Vores anlægsgartner har meget erfaring med både haver, virksomhedesgrunde og parkeringspladser, på offentlige institutioner. Vores materialer rummer blandt andet granit, beton og natursten, så vores fliser passer til alle omgivelser. 

Snorlige lægning af fliser

Vi står altid til rådighed, om behovet er hos den private eller hos en virksomhed. Anlægsbossen vedligeholder og anlægger udendørsarealer både sommer og vinter, vi står altid til at vejlede dig og vi udarbejder gerne uforpligtende tilbud til private, virksomheder og offentlige myndigheder. Vi går meget op i at have et godt forhold til vores kunder og på den måde kan vi med grundigt forarbejde, leverer et godt stykke arbejde der overholder betingelserne og tidsrammen.

Vi ved af erfaring, at det kan være et krævende arbejde, at udføre lægning af fliser, derfor står vi klar til at yde brolægning København.

Læs mere hvis du mangler fliser til terrassebelægning til indkørsel, belægningssten,eller fliselægning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller hvis du har spørgsmål om fliseanlægning på 26276600.