You are here

TOTALENTREPRISE

Totalentreprise

Anlægsbossen tilbyder totalentreprise for private virksomheder, boligforeninger og det offentlige.

Vi har mange års erfaring og ekspertise inden for branchen og kan blandt andet tilbyde skovarbejde, anlægsarbejde, lægning af fliser o. lign. Skal din ejendom renoveres, så trækker vi vores store netværk af dygtige håndværkere, der hører til blandt de mest effektive og erfarne på området.

Vi styrer hele processen fra start til slut, så ringer du til os, får du en totalentreprise, der betyder at du ikke skal ulejlige dig med at gå andre hen. Vi har mange års erfaring i branchen og ved derfor hvordan, man udfører totalentreprise i en kvalitet, så ens kunder fortsætter med at efterspørge ens ydelser.

Vores succes skyldes, at vi benytter de bedste materialer, og altid hyrer de helt rigtige håndsværere, til det arbejde, der skal føres ud i livet. Det er uanset, om vi opfører naturlegepladser, udfører snerydning eller er i gang med opsætning af hegn. 

Så ønsker du at kunne henvende dig et enkelt sted, næste gang eksempelvis indkørslen skal lægges om, så kontakt Anlægsbossen for at høre mere om vores Totalentreprise.