You are here

Træfældning

Træfældning

Træfældning

Skal der skabes udsyn eller plads i haven har Anlægsbossen mange års erfaring.

Når træer står i vejen for eksempelvis udsigt, lysindfald eller hvis der er risiko for eventuel nedstyrtning, er det altid en fordel at få professionel fældning af træer. Vi har et bredt sortiment af udstyr, så du har mulighed for at få hjælp til både traditionel- og mere avanceret former for træfældning. Vi undersøger træets tilstand inden nedfældning og tager forbehold for nærliggende bygninger. Nogle træfældninger er vanskelige, fordi der er for lidt plads rundt om træet til store maskiner.

Skær det ned fra toppen

Såfremt en træfældning er vanskelig, bruger Anlægsbossen en topkapper. Det fungerer således, at vi klatrer op i træet og skærer det ned fra toppen. Vi har mange års erfaring med træfældning af vanskelige træer og nedfræsning af stubbe. Det er en mulighed for kunden at få skåret stammedelen op i brændelængder, således træfældningen udnyttes optimalt. Er pladsen hvor træet stod tiltænkt noget andet, fjerner vi gerne træstubben.

Skal du have lagt en indkørsel eller en ny terrasse, har vi også en anlægsgartner der kan klare det.

Effektiv og professionel træfældning

Anlægsbossen foretager et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med kunden vejleder og finder den rette løsning. Det betyder meget for os at være i kontakt med kunden, da det gør, at vi løser opgaven til den tid og efter de behov som kunden ønsker. Vi står for grundig rådgivning og vejledning af blandt andet træfældning København (Roskilde) og udarbejder gerne uforpligtende tilbud.

Har du et behov for at få udført en professionel træfældning kan vi kontaktes på 26276600.